Expertiză

Litigii și Arbitraj

Soluționarea litigiile reprezintă unul dintre principalele domenii de expertiză ale  societății noastre.

Cu o rată de succes excepțională, echipa noastră de avocați oferă asistență juridică și reprezentare atât în litigii naționale și internaționale, cât în procedurile arbitrale.

Oferim clienților noștri consultanță juridică la fiecare etapă a diferendelor. Pentru început, efectuăm o analiză riguroasă a riscurilor și a șanselor ce derivă din situația de fapt a speței și legislația aplicabilă. Ulterior, identificăm soluții favorabile de soluționare a diferendului și oferim asistență și reprezentare de-a lungul întregii proceduri, adaptându-ne cu profesionalism la evoluția cauzei, indiferent de aplicabilitatea jurisdicției instanțelor statului sau a sferei arbitrajului, în domenii precum comercial, investiții, sport și proprietate intelectuală.

În care în care un clientul ne contactează după ce a primit o soluție nefavorabilă, noi îi vom oferi consultanță și vom căuta remediile necesare prin recurgerea la instrumente juridice internaționale (a se vedea secțiunea CJUE/CEDO) sau prin acțiuni în despăgubiri pentru prejudicii cauzate prin erori judiciare (a se vedea secțiunea Acțiuni în daune).

Dr. Tudor Chiuariu este un arbitru cu experiență, fiind adesea numit arbitru în numeroase arbitraje naționale și internaționale, inclusiv în cele derulate conform regulilor de arbitraj ale ICC Paris. De asemenea, publică articole și lucrări științifice în domeniul arbitrajului.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Close