Dr. Tudor Chiuariu

Senior Partner

Dr Tudor Chiuariu este Senior Partner și coordonator al domeniului de expertiză Litigii și Arbitraj la Chiuariu & Asociații – Societate de Avocați, pe care a fondat-o acum 23 de ani. Pregătirea sa acoperă o gamă largă de domenii și activități cu caracter juridic, de la exercitarea profesiei de avocat în fața instanțelor, incluzând gestionarea unor cauze complexe la nivel național și internațional , la coordonarea unor proiecte de investiții și de mediu de o importanță deosebită.

Dr Tudor Chiuariu pledează deseori în fața instanțelor internaționale: Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE), Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), Curtea de Arbitraj Comercial Internațional a Camerei Internaționale de Comerț (ICC Paris) și Tribunalul de Arbitraj Sportiv (CAS/TAS).

El este un arbitru cu experiență, a fost numit și a activat fie în calitate de Președinte sau Co-Arbitru în numeroase arbitraje naționale și internaționale, inclusiv în cauze guvernate de normele Camerei Internaționale de Comerț – ICC Paris. A absolvit Academia de Arbitraj Avansat a ICC pentru Europa Centrală și de Est (2015), instituită sub egida Institutului ICC de Drept Comercial Mondial și a Curții Internaționale de Arbitraj a ICC.

Tudor deține un titlu de doctor magna cum laude în drept și este cadru didactic universitar; predă cursuri, organizează conferințe internaționale, publică articole științifice și lucrări de referință în domeniul dreptului administrativ, arbitraj, achiziții publice și dreptul UE.

(Visited 402 times, 1 visits today)

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo

E-mail: tudor@chiuariulawyers.com

Close