Nitor in Adversum

Despre noi

Chiuariu & Asociații este o societate de avocatură cu perspectivă internațională, orientată spre domeniul afacerilor, localizată în București, România.

Societatea noastră oferă o gamă largă de servicii juridice atât pe plan național, cât și internațional, în vederea fondării, dezvoltării și asigurării securității juridice a afacerilor, cu o pregătire extensivă în drept comercial, administrativ, fiscal, al muncii, penal și sportiv.


În spiritul idealurilor excelenței academice, pragmatismului în rezolvarea spețelor și urmărirea inovației, noi oferim servicii juridice de calitate superioară în tranzacții comerciale, proiecte de investiții, punerea în aplicare a normelor legale și litigii.


Avocații noștri experimentați sunt lideri recunoscuți în domeniile lor. Împreună cu tinerii noștri asociați noștri entuziaști noi formăm un colectivitate coezivă, aflată constant în căutarea excelenței.


Noi oferim evaluări extensive a sistemelor de „due diligence” și consultanță cu privire la toate aspectele juridice aplicabile din momentul planificării tranzacției, până la obținerea avizelor și aprobărilor relevante, redactarea și negocierea contractelor, a documentației aferente și, finalmente, conchiderea cu succes a tranzacției.


Asistăm și reprezentăm clienți înaintea instanțelor române, europene și internaționale în litigii cu element de extraneitate, dar și în proceduri de arbitraj internațional și național.


Atunci când este posibil, urmărim prevenirea conflictelor sau rezolvarea lor în etapele lor incipiente, prin consultanță strategică, negocieri, mediere și procedura determinării expertului.


Oferim o replică efectivă la ”penalizarea” dreptului, prin oferirea de asistență în domeniile penal și comercial. Există o tendință crescândă de a extinde sfera de aplicare a dreptului penal în sfera afacerilor, reflectată în instituirea de către legiuitor a unor infracțiuni din ce în ce mai specializate și intensificarea activismului autorităților competente, fapte ce necesită o pregătire de specialitate pe măsură în vederea asigurării respectării drepturilor procedurale și fundamentale și a împiedicării abuzurilor ce afectează mediul de afaceri.


(Visited 371 times, 11 visits today)
Close