Nitor in Adversum

Drept fiscal

CHIUARIU & ASOCIAŢII

Suntem o societate de avocatură dinamică, ce oferă o gamă integrată de servicii juridice pentru înfiinţarea, dezvoltarea, protecţia şi securizarea juridică a afacerilor, cu experienţă extinsă în litigii şi arbitraj, dreptul comercial, dreptul fiscal, dreptul muncii, dreptul penal şi dreptul sportiv.

Valoare adăugată. Expertiza noastră în drept fiscal.

Departamentul de Drept fiscal completează serviciile Chiuariu & Asociații și este conceput ca un serviciu bine gândit ce susține afacerile clienților noștri.

Suntem conștienți că situația economică actuală aduce cu sine nevoia specializării suplimentare în formularea de strategii fiscale adaptate atât pentru afaceri care evoluează, cât și pentru cele aflate în proces de restructurare sau insolvență.

 

Echipa noastră de avocați este pregătită să fie de folos în orice chestiune de drept fiscal cu care se confruntă clienții noștri. Serviciile de consultanță integrată sunt soluția pe care v-o punem la dispoziție. Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență în asistarea în cadrul procedurilor fiscale specifice și în reprezentare în litigii și arbitraje.

 

Aducem beneficii în orice tip de afacere, în orice etapă s-ar afla. Oferim consultanță privind impozitele directe și indirecte, impunerea muncii, inspecția fiscală, precum și asistență în procedurile litigioase.

 

Scurtă listă a serviciilor pe care le oferim:

  • Planificare fiscală
  • Contencios fiscal
  • Asistență în procedurile fiscale
  • Financial Fair Play, consultanță și asistență
(Visited 44 times, 1 visits today)
Close