Expertiză

CJEU și ECHR

Societatea noastră este excepțional de bine pregătită în ceea ce privește navigarea domeniului dinamic al dreptului european, aflat într-o constantă schimbare. Deținem o experiență consacrată în reprezentarea intereselor clienților noștri în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) și a Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO).

Pregătirea noastră în aria dreptului Uniunii Europene este cuprinzătoare și diversificată. Oferim asistență și reprezentare într-o gamă largă de domenii, în special în dreptul administrativ al Uniunii Europene și implementarea sa atât la nivel național, cât și supranațional. De exemplu, avocații noștri experimentați pot lucra cu sistemul complex constituit din sancțiunile economice instituite de UE. Pregătirea noastră ne permite să contestăm măsurile naționale sau unionale cu eficiență și în jurisdicția corespunzătoare. Aceasta este însă doar o latură a specializării noastre, întrucât putem apăra interesele clienților noștri în orice dispută, indiferent de nivel, în spețele afectate de dreptul Uniunii Europene.

Avocații noștri au un istoric demn de laude în ceea ce privește reprezentarea în fața CEDO. Înțelegerea noastră profundă a jurisprudenței Curții ne permite să formulăm plângeri și apărări cuprinzătoare în vederea protejării drepturilor fundamentale ale clienților noștri, fie de la începutul procedurilor în fața instanțelor naționale, ori, ca ultimă măsură, în fața Curții de la Strasbourg.

Un aspect important ce trebuie amintit este acela că aceste domenii de specializare nu se exclud reciproc, întrucât ne putem adapta la dinamica complexă dintre jurisdicțiile celor două instanțe, totul pentru finalitatea oferirii unei protejări complete a intereselor clienților noștri.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Close