Publicaţii şi evenimente

Leading with Integrity readuce în discuție subiectul eticii în afaceri

12.07.2012

Workshop-ul de etică în afaceri „Leading with Integrity”, organizat de societatea de avocatură Chiuariu & Asociaţii, împreună cu partenerii săi, Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics şi Smart Solutions & Support, a avut loc pe 12 iulie 2012.

Top şi middle manageri din domeniul resurselor umane, brokerajului, consultanţei financiare şi vânzărilor au răspuns invitaţiei de a discuta despre acest subiect.

Workshop-ul a fost deschis de Tudor Chiuariu, partener senior al Chiuariu & Asociaţii, care a vorbit despre ideea de găzdui acest workshop şi participarea activă la dezvoltarea temei de etică în afaceri.

Workshop-ul propriu-zis a fost facilitat de Cristian Ducu şi a presupus, pe lângă o parte interactivă despre etică în mediul de afaceri şi nenumăratele confuzii pe această temă care circulă în spaţiul românesc, o dezbatere în jurul unui studiu de caz din mediul economic local. Pentru a discuta speţa prezentată participanţilor, facilitatorul a folosit metoda Harvard de analiză a studiilor de caz.

Cei prezenţi s-au arătat interesaţi să discute cazuri cu care s-au confruntat direct sau indirect în mediul de afaceri românesc. Prin deschiderea lor, aceştia au demonstrat că programul „Leading with Integrity” este binevenit să se desfăşoare în continuare.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Close