Tudorel Popa

Partner

Tudorel a dobândit peste 10 ani de experiență în prestarea de asistență juridică în cauze complexe, îmbinând specializarea sa în domeniile dreptului administrativ, comercial și al infracționalității economice. De asemenea, el este expert în implementarea legislației privind spălarea banilor.

Înainte de a se alătura echipei Chiuariu & Asociații, în 2016, Tudorel a fost parte din departamentele de drept penal și achiziții publice ale două firme de avocatură române de nișă.

Tudorel a absolvit două programe de masterat, în Drept Penal (2012) și Achiziții Publice, Concesiuni și Parteneriatul Public-Privat (2014), ambele în cadrul Facultății de Drept a Universității din București. De asemenea, el este expert calificat în achiziții publice (2014) și membru al Baroului București (2012).

Tudorel vorbește limba engleză fluent.

(Visited 53 times, 1 visits today)

  • Reprezentarea mai multor funcționari publici de rang înalt în litigii ce privesc controlul averilor, incompatibilități și conflicte de interese în fața Curților de Apel și a Înaltei Curți de Casație și Justiție.
  • Reprezentarea unei companii naționale de top din domeniul pazei și protecției într-un dosar complex de achiziții publice al Direcției Naționale Anticorupție (DNA).
  • Asigurarea apărării a directorului unei companii renumite din industria modei în mai multe dosare penale de evaziune fiscală, obținând constant rezultate favorabile.
  • Reprezentarea unei persoane acuzate într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul era evaluat la este 7.5 milioane de lei, constituirea unui grup infracțional organizat și fapte prevăzute de Legea Societăților.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo

E-mail: tudorel.popa@chiuariulawyers.ro

Close