Attorneys-at-Law

Tudor Chiuariu - Arbitraj Intern si International
Chiuariu & Asociatii - Performanta in drept sportiv
Avocatura - Justitie fara secrete

Echipa noastră

Silviu Nedelcu Avocat colaborator

E-mail: silviu.nedelcu@chiuariulawyers.ro
Scurtă prezentare

Silviu este membru al Baroului București din luna ianuarie a anului 2017 și s-a alăturat echipei “Chiuariu & Asociații" în cursul aceluiași an. A absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universității din Craiova și în prezent urmează cursurile Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

Înainte de a se alătura echipei noastre, Silviu a lucrat pentru o perioada de 6 ani în Statele Unite ale Americii, oferind asistență și reprezentare juridică investitorilor din domeniul imobiliar. De asemenea, în perioada 2007 – 2009 a exercitat profesia de avocat în cadrul Baroului Dolj, desfășurându-și activitatea în materia Dreptului Penal, preponderent în faza de urmărire penală, asigurând asistența și reprezentare clienților în dosare care au avut ca obiect infracțiuni economice sau de corupție.

În cadrul societății “Chiuariu & Asociații", Silviu s-a specializat în materia Dreptului Societar și Administrativ. Este specializat în aspecte juridice legate de procedurile efectuate în vederea constituirii societăților, proceduri de autorizare și de detașare a salariaților în străinătate. Ce îl caracterizează pe Silviu este abilitatea de soluționare rapidă a procedurilor în relațiile cu administrațiile locale.

Silviu cunoaște îndeaproape legislația care reglementează mobilitatea forței de muncă în străinătate și gestionează proceduri în vederea obținerii cetățeniei sau a dreptului de muncă în România.

Silviu este un avocat elocvent în relațiile cu clienții săi, urmărind întotdeauna să soluționeze cu conștiinciozitate, creativitate și determinare orice problemă cu care se confruntă aceștia.

 • Domenii de expertiză:

  Drept societar, Drept penal, Dreptul muncii

 • Experiență profesională:

  - Avocat stagiar, Membru al Baroului Dolj (2007-2009), Membru al Baroului București (ianuarie 2017 – prezent)

 • Studii:

  - Licență în Drept, Facultatea de Drept - Universitatea din Craiova

 • Limbi de lucru:

  Română (nativ), Engleză (fluent)