Attorneys-at-Law

Tudor Chiuariu - Arbitraj Intern si International
Chiuariu & Asociatii - Performanta in drept sportiv
Avocatura - Justitie fara secrete

Echipa noastră

Cerasela Ioniţă Avocat colaborator

E-mail: cerasela.ionita@chiuariulawyers.ro
Scurtă prezentare

Cerasela este membră a Baroului București din luna septembrie a anului 2016 și s-a alăturat echipei „Chiuariu & Asociații” la începutul anului 2017. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București, în anul 2014, iar în prezent urmează cursurile Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

Înainte să devină membră a Baroului București, Cerasela a efectuat un stagiu de practică în cadrul societății noastre, perioadă în care a căpătat experiență profesională în domeniul dreptului penal și al dreptului UE, participând, împreună cu echipa de avocați, la redactarea diverselor acțiuni în aceste materii, inclusiv către CEDO.

În cadrul societății noastre, Cerasela s-a specializat în materia dreptului civil și a dreptului muncii, asigurând asistența și reprezentarea clienților în dosare ce au ca obiect litigii de muncă, ordonanțe de plată, litigii cu instituții bancare, în domeniul dreptului administrativ, în special în litigiile vizând evaluarea averilor, regimul juridic al incompatibilităților și conflictelor de interese și, de asemenea, s-a specializat în soluționarea disputelor și litigiilor în materia arbitrajului sportiv.

 • Domenii de expertiză:

  Drept Civil, Drept Administrativ, Arbitraj

 • Experiență profesională:

  - Avocat stagiar, membru al Baroului București (2016)

  - Internship 2014 - 2016

 • Studii:

  - Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (în desfășurare)

  - Licență în Drept – Facultatea de Drept – Universitatea „Titu Maiorescu”, București (2014)

 • Limbi de lucru:

  Română (nativ), Engleză