Attorneys-at-Law

Tudor Chiuariu - Arbitraj Intern si International
Chiuariu & Asociatii - Performanta in drept sportiv
Avocatura - Justitie fara secrete

Echipa noastră

Vasile Nester Avocat colaborator

E-mail: vasile.nester@chiuariulawyers.ro
Scurtă prezentare

Vasile este membru al Baroului București din anul 2016 și s-a alăturat echipei „Chiuariu & Asociații” în luna aprilie a anului 2017.

A absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universității „Nicolae Titulescu” București, iar în prezent urmează cursurile Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

Înainte de a se alătura echipei noastre, Vasile a lucrat preponderent în domeniul Dreptului Penal al Afacerilor, oferind asistență și reprezentare juridică atât societăților comerciale, cât și persoanelor fizice, în toate fazele procesului penal.

De asemenea, Vasile s-a preocupat și de dezvoltarea laturii administrative și fiscale a dreptului, fiind implicat în numeroase proceduri litigioase de natura celor anterior-menționate.

În cadrul societății „Chiuariu & Asociații”, Vasile s-a specializat în materia Dreptului penal, asigurând cu succes asistența și reprezentarea clienților în dosare ce au ca obiect infracțiuni economice, de serviciu și de corupție, în special cele referitoare la interesele financiare ale Comunităților Europene prevăzute de Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție.

Totodată, este implicat în mod activ în diverse cauze litigioase din domeniul Dreptului Administrativ, mai ales în cele având ca obiect evaluarea averilor, precum și regimul juridic al incompatibilităților și conflictelor de interese prevăzute de dispozițiile Legii nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice.

 • Domenii de expertiză:

  Drept Penal al Afacerilor, Drept Administrativ

 • Experiență profesională:

  - Avocat colaborator, Chiuariu & Asociații Societate de Avocaţi (aprilie 2017 – prezent)

  - Avocat colaborator, Hotca & Asociații Societate de Avocaţi (octombrie 2016 – aprilie 2017)

 • Studii:

  - Institutul de Pregătire Profesională a Avocaților (în desfășurare)

  - Licență în Drept, Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” București (2016)

 • Limbi de lucru:

  Română (nativ), Engleză