Attorneys-at-Law

Tudor Chiuariu - Arbitraj Intern si International
Chiuariu & Asociatii - Performanta in drept sportiv
Avocatura - Justitie fara secrete

Echipa noastră


Celestina CobzaruAvocat Senior

E-mail: celestina.cobzaru@chiuariulawyers.ro
Scurtă prezentare

Celestina este avocat din anul 2006 și s-a alăturat echipei “Chiuariu & Asociații" în anul 2016. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova.

Înainte de a se alătura echipei “Chiuariu & Asociații", Celestina a activat în domeniul dreptului în cadrul propriului cabinet, în perioda 2006 - 2013, unde a întreprins activități de consultanță, asistare și reprezentare juridică a societăților și a persoanelor fizice, precum și a unor instituții ale statului. În perioada în care a reprezentat R.N.P. Romsilva – Direcția Silvică Vrancea, Celestina a gestionat un număr mare de dosare de fond funciar, reușind să readucă în patrimoniul Statului Român peste 15.000 ha de pădure, precum și alte bunuri imobile. Din anul 2013, Celestina a conlucrat cu alte societăți de avocați și cabinete de avocați, întreprinzând activități de asistență, reprezentare juridică și consultanță.

Celestina a acumulat până la momentul de față experiență în domeniul dreptului civil, comercial, administrativ, fiscal, dreptului muncii, legislația jocurilor de noroc și pariurilor.

Celestina tratează cu seriozitate și profesionalism fiecare caz încredințat, pentru că fiecare caz este diferit, fiecare client are nevoie de întreaga atenție a avocatului său și fiecare dosar trebuie pregătit cu aceeași minuțioasă documentare pentru a nu lăsa niciun detaliu la întâmplare.

Celestina are o experiență de peste 10 ani în profesia de avocat, fiind un avocat dedicat, diligent și creativ în abordarea problemelor de natură juridică, care consideră că orice demers legal trebuie să aducă beneficii de natură morală sau materială clienților pe care îi reprezintă, urmărind întotdeauna atingerea rezultatelor solicitate de client.

 • Domenii de expertiză:

  Drept civil, Drept fiscal, Dreptul muncii, Fond funciar, Legislația Jocurilor de Noroc și Pariurilor

 • Experienţă profesională

  • Avocat definitiv, Membru al Baroului Olt (2006)
 • Studii

  • Licență în Drept, Facultatea de Drept - Universitatea din Craiova
 • Limbi de lucru

  Română (nativ), Engleză